Thursday, June 16, 2011

E-LAPORAN V11.1



1. E-laporan v11.1 di portal BPI Sila klik

atau

1. ESATU - ETIGA V11.1 Sila klik

2. EEMPAT - ELIMA V11.1 Sila klik

3. ESEKOLAH V11.1 Sila klik

Ada surat siaran dari BPI untuk download e-laporan V11.1 untuk digunapakai secara rasmi pada tarikh 17 JUN 2011.

Version yang baru ini adalah hasil maklumbalas pengguna berkaitan keralatan penggiraan data sebelum ini. Semua penyelaras j-QAF dikehendaki untuk mengupgrade perisian sebelum ini.

Bagaimana cara untuk upgrade? Dengan cara EKSPORT menggunakan perisian yang lama. Kemudian buka yang baru, klik UPDATE. Segala data yang lepas, semuanya ada. Alhamdulilah.

Terima kasih di atas kerjasama dan keprihatinan. Maaf Zahir Batin.

8 comments:

rosnah yunus on June 16, 2011 at 5:58 PM said...

tq..all the best.

fitrie said...

Salam.. Boleh import V11.1 ke V11 tak? Sbb dah isi data dalam V11.

a.k.a sangbayu on June 16, 2011 at 7:12 PM said...

update jer... sila tgk di button menu utama tuh ada kat situ.

emi nizam on June 16, 2011 at 8:04 PM said...

ha..ada baru? actly apa yg baru dalam v11.1 berbanding v11? alahai..

j-Qaf on June 16, 2011 at 11:27 PM said...

syukran ustz shahrin, v11.1 sememangnya dinantikan ;-)

ustzh rock on June 17, 2011 at 2:24 AM said...

susah nye lah rs, tiap th tkr version..bgus, sntiasa bljr samting new tp nyusahkan ble da buat kt version lme, kua lg version br..kna blajo lg...aduhai

prude said...

tiada yang benar-benar sempurna program e-pelaporan ni..setiap tahun 2 x setahun mesti tukar..banyak masa membazir...harap dapat diedarkan pada awal tahun..dan tak perlulah terlalu details..kenapa setelah 7 tahun..baru ada aku janji dalam e-pelaporan?

Anonymous said...

eenam xde ke?

 

PAUTAN MINI




 

KOKURIKULUM

SOCUT PERAK SCOUT MALAYSIA PUTERI ISLAM PBSM KRS

Recommended Gadget

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

Followers

About Me

Abu Ruqaiyah, Tn. Hj. Mohamad Sahrin Bin Kadmo. Salah seorang pereka elaporan program j-QAF untuk kegunaan pihak Sekolah, PPD, JPN & BPK.