Saturday, May 14, 2011

Download E-laporan V11



1. Elaporan 2011 Sila klik

# Jika ada terdapat ralat link, harap maklumkan dengan email ke msahrin76@yahoo.co.uk
# Sila rujuk blog di pertengahan bulan Jun untuk download e-laporan yang ditambahbaik jika ada.

9 comments:

Anonymous said...

salam ustz shahrin, tak boleh download la epelaporan v11 sbb box.net dah di "band"

email: nik_sufi@yahoo.com

Anonymous said...

Jika tuan admin ada kelapangan send by email pun tak pa.. ;-) syukran
(email spt di atas)

Admin said...

Assalamualaikum.

Terima kasih. Link telah dibaiki.

Anonymous said...

Syukran admin...sy dh selesai muat turun

nik_sufi@yahoo.com

Anonymous said...

Alhadmulillah..ana dah muat turun semua elaporan 2011..syukran admin

mohamadihsan@gmail.com

HALIMI on May 22, 2011 at 6:49 PM said...

salam, boleh x email kat saya epelaporan v11 tu. saya dah cuba download tak dapat server x bagus mungkin. j-QAF pedalaman Sabah.
email saya : kulaimie@gmail.com
Syukran....

che may on June 10, 2011 at 7:52 AM said...

salam,
ada sorang kawan tanya saya, dia ada try test isi elaporan sebab dia kena bg ceramah kat ppd, soalan dia, masa kat rumusan kenapa "AL-QURAN 6 BULAN TAHUN SATU" xde keluar jumlah/peratus? ke memang 6 bulan prtma untuk kolum tu kosong?

saya p ada jugak try test isi main2 untuk tahun satu..soalan, kenapa dalam "ANALISA PENCAPAIAN MURID KHATAM AL-QURAN DAN PROGRAM TASMIK" dekat kolum "selepas plaksanaan KLAQ" (iqra'1-iqra'3) tahun 1 bil murid pada tahap iqra' 1-3 melebihi jumlah murid sehingga menyebabkan peratus melbihi 100%..misalnya dalm jumlah murid 28 orng ttp dlm bil murid berada pada tahap iqra' 1-3 48 menyebabkan peratus 150%...

Anonymous said...

kenapa e enam saya tak boleh save? saya ada tanya kawan-kawan, dia kata kena guna ms office original, tp kalau guna pirate kena install software tambahan. dimana saya perlu software tambahan tersebut?

fairuzah on June 24, 2011 at 4:49 PM said...

slm ust.blh tak import data v11 trus ke e-sekolah v11.1?? e-sekolah v11 sy ade mslah la.
tlg jwb sgera ust..syukran

 

PAUTAN MINI




 

KOKURIKULUM

SOCUT PERAK SCOUT MALAYSIA PUTERI ISLAM PBSM KRS

Recommended Gadget

  • ads
  • ads
  • ads
  • ads

Followers

About Me

Abu Ruqaiyah, Tn. Hj. Mohamad Sahrin Bin Kadmo. Salah seorang pereka elaporan program j-QAF untuk kegunaan pihak Sekolah, PPD, JPN & BPK.